דום שינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/02/2002 | 14:19 | מאת: יעל

שלום, לאמי התגלה דום חסימתי בשמן השינה כתוצאה מנחירות. אני מבינה שזה מסוכן וחוששת מאד מאז שגילו את זה במעבדת שינה. הציעו לה לישון עם חמצן. האם ידוע על פתרונות נוספים לבעיה מסוג זה? האם זה יכול לגרום למוות? האם ניתוח באמצעות גלי רדיו יכול להועיל? אנא עזרתך.

17/02/2002 | 21:23 | מאת: ד"ר יהודה רוט

כידוע לך ניתן גם לנתח. בין שאר הטכניקות ניתן גם לשקול שימוש בגלי רדיו. דום נשימה בשינה אינו מוות בעריסה, ואינו גורם ישיר למוות, אך יתכנו סיבוכים כרוניים, כגון עלייה בלחץ הדם.

מנהל פורום אף אוזן גרון