meniere's disease

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/02/2002 | 00:26 | מאת: אדווה

שלום, רציתי לדעת מהי מחלת 'מנייר'? ממה היא נגרמת? כיצד ניתן לאבחן אותה? האם יש לה טיפול, ואם כן - מהו? תודה!

17/02/2002 | 21:27 | מאת: ד"ר יהודה רוט

מחלת מנייר מתבטאת בהתקפים של סחרחורת, רעש באזניים וירידה בשמיעה. לא ידוע ממה היא נגרמת, ניתן לאבחנה ע"פ תולדות המחלה וגם בעזרת בדיקת שמיעה ובדיקה של מערכת שווי המשקל הנקראת ENG, ניתן לטפל בדיאטה (למשל דלת מלח וקפאין), תרופות, ולעיתים , במקרים קשים, גם בניתוח.

01/03/2011 | 22:18 | מאת: ליאור

האם המחלה תיתכן גם אצל ילדים? האם יש מומחים בארץ שמתמחים במחלה?

מנהל פורום אף אוזן גרון