מחפשת את הטופ

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/02/2002 | 21:14 | מאת: יעל

לדוקטור יהודה רוט שלום רב, בעבר שאלתי אותך מיהו ראש מחלקת א.א.ג בתל השומר . יש לי בעיה סבוכה ואני מחפשת את טופ הרופאים בתחום הא.א.ג , לאחר פנייתו למרפאתו האישית ע"מ לברר פרטים הבנתי כי הוא לוקח 800 ש"ח לטיפול פרטי. אני מעוניינת להגיע לטיפול פרטי אצל הרופא הכי טוב שאפשר . -(בעיקר מחלות סינוסים ) אבל חשוב לי לדעת , האם הוא באמת נחשב לטופ ? האם אני יכולה לסמוך עליו ? כמובן שאלה שאלות שתשובותיהן הן סובייקטיביות , אך מאוד אודה לך אם תביע את חוות דעתך . אודה לך על תשובה כנה , יעל

17/02/2002 | 21:32 | מאת: ד"ר יהודה רוט

זהו סוג של שאלות שלא נוח לי לענות עליהן בפורום. הרופא ששאלת אודותיו נמנה על מורי, ואני מאוד מעריך אותו. בברכה ד"ר יהודה רוט סגן מנהל, מחלקת א.א.ג. - ניתוחי ראש וצוואר. מנהל, המכון לטיפול ומחקרים קליניים באף ובסינוסים המרכז הרפואי ע"ש וולפסון, חולון

18/02/2002 | 06:12 | מאת: יעל

אני מאוד מעריכה את התשובה שלך , יעל

מנהל פורום אף אוזן גרון