סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/01/2002 | 22:51 | מאת: דבורה

לפני כשנה הובחן אצלי סינוסיטס בסי.טי. רופא א.א.ג. המליץ על ניתוח מיידי בטענה שאין טיפול. רופא אחר פרופ ידוע לא המליץ בכלל על ניתוח. ניסיתי טפול ברפואה אלטרנטיבית שעזר וייבש את הליחה אבל זה המון כדורים לתקופה ארוכה. כעת אני שוב עם נזלת עם המון ליחה שיורדת לגרון וגורמת לשעול מתיש הנזלת אינה מוגלתית. יש לי גם כאבי אזניים עיניים וגרון ללא חום. נראה לי שאין מנוס מניתוח. אבקש לדעת איזו היא השיטה החדישה לניתוח סינוסיטיס ומי הרופאים המומלצים לניתוח באופן פרטי.

30/01/2002 | 20:45 | מאת: ד"ר יהודה רוט

אשמח לראותך במרפאתי וליעץ. ד"ר יהודה רוט סגן מנהל, מחלקת א.א.ג. - ניתוחי ראש וצוואר. מנהל, המכון לטיפול ומחקרים קליניים באף ובסינוסים המרכז הרפואי ע"ש וולפסון, חולון מרפאה פרטית: מרכז הסביונים, משה דיין 3, יהוד 56101 טל: 035368787 פקס: 035368833

מנהל פורום אף אוזן גרון