כלור הקסדין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/01/2002 | 14:43 | מאת: קלצ'ניקובה

שלום האם ידוע לך איזה מוצרים לשטיפת פה מכילים כלור הקסדין ?

24/01/2002 | 19:13 | מאת: ליהי

מכיוון שאני שיננית במקצועי, אני אוכל לענות לך על זה. שטיפות שמכילות כלור הקסדין הן: פארמה דנטיקס או בקיצורPD, קורסודיל או תרודנט. רק אל תשכחי שיש מספר תופעות לוואי לשימוש בכלור הקסדין והשתיים העיקריות הן צביעת שיניים ואיבוד תחושת הטעם (שתי התופעות הן הפיכות ). ולכן, לא מומלץ להשתמש בשטיפה כזו למשך יותר משבועיים. מדוע את חושבת שיש לך צורך בשטיפות כאלו? האם רופא השיניים שלך המליץ לך?

27/01/2002 | 09:35 | מאת: קלצניקובה

שלום לך , תודה לך על תשובתך , זה הומלצ לי ע"י רופא בגלל בעיית הליטוזיס , אע"פ שאני מרגישה חזק מאוד שזה לא מהפה או השיניים אלא ממערות האפ.

29/01/2002 | 10:00 | מאת: ד"ר יהודה רוט

אם את חוששת שמקור הבעייה באף או בסינוסים, ממליץ להבדק אצל רופא אאג, כולל בדיקה אנדוסקופית של האף

מנהל פורום אף אוזן גרון