סינוזיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/09/2000 | 00:50 | מאת: גלית

שלום מהם הסימנים להופעת סינוזיטיס. אני חשה בכאבים במצח ואפילו כאבי שיניים חזקים , למרות שלא מזמן נבדקתי והכל תקין. אודה על תשובתכם גלית

29/09/2000 | 12:06 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום גלית. מאד יתכן שכאב ראש וכאב שיניים מרמזים על מחלת סינוסים, אך לא בהכרח. בדרך כלל קיימת גם רגישות בניקוש מעל הסינוס, נזלת מוגלתית או רקע ידוע של מחלת סינוסים חוזרת, אלרגיה וכדומה. קל לאבחן את המחלה בבדיקה גופנית, בדיקת אף בסיב אופטי קשיח, צילומים ו סריקת סי.טי. עם אלה, לא צריך להיות ספק אם יש מחלת סינוסים או לא. שנה טובה

מנהל פורום אף אוזן גרון