לימפאדנופטיה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/01/2002 | 21:08 | מאת: כפיר

שלום: אני בן 25 ובוקר אחד מצאתי גוש בצוואר מצד שמאל, ניגשתי לרופא א.א.ג הוא ערך לי ביופסיה שבה נמצאו:אריטרוציטים,גרנולוציטים,לימפואידים ופלזמה, משם נגשתי לבדיקת CT שבה נמצא:לימפאדנופטיה. בקשר לחלק הזה של השאלה קיבלתי את תשובתך ואני מודה לך מאוד. מרופא ה א.א.ג שלי קיבלתי 2 סוגי כדורים: Zinnat 500 mg ו Lorastine 10mg הטיפול באנטיביוטיקה הוא ל 10 ימים ובLorastine הוא ל 20 ימים. האם הטיפול הנ"ל מספיק מכיוון שאין כל שינוי במצבי ומה השלב הבא שאתה ממליץ - בדיקת ביופסיה נוספת ?

17/01/2002 | 14:28 | מאת: ד"ר יהודה רוט

אמנם לא כל הפרטים נהירים לי, אך נראה שאין מנוס מביופסיה, והפעם לא ע"י דיקור אלא "ביופסיה פתוחה", שמשמעותה ניתוחון קטן. בהצלחה!

17/01/2002 | 22:27 | מאת: כפיר

תודה רבה ד"ר.

מנהל פורום אף אוזן גרון