הכפתור עומד לצאת מהאוזן של בני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/01/2002 | 10:54 | מאת: חגית

לפני שנה וחודש עבר בני ניתוח להחדרת צינוריות דו צדדי + כריתת פוליפים. היום הוא בן 2.5 בשל חום פתאומי בדקה רופאת הילדים ואמרה שהאוזן אדומה- אך לא להתחיל עדיין באנטיביוטיקה אלא לנסות טיפות המכילות אנטיביוטיקה. החום הפסיק בינתיים אך הילד גדוש בנזלת שלא מתייבשת עם טיפול בלורסטין סירופ. כמה שעות מאוחר יותר גיליתי תוך כדי טפטוף הטיפות שקצה הצינורית בולט - מה לעשות? אני לא מרטיבה לו את האוזניים מאז הניתוח - האם לגשת לרופא שניתח? זה אומר שזה נשלף החוצה? אולי הטיפות גרמו לזה?

16/01/2002 | 13:46 | מאת: ד"ר יהודה רוט

יתכן שהצינורית אכן נפלטה. גשי למנתח לביקורת. אין שום קשר לטיפות.

מנהל פורום אף אוזן גרון