רירית אדומה וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/01/2002 | 17:10 | מאת: יניב

אני סובל כבר כשבוע מכאבי ראש, בהיותי אצל רופא א.א.ג נאמר לי כי יש לי רירית אדומה נתנו לי טיפול אנטיביוטי ונאמר לי כי לאחר יומיים שלושה אני ארגיש הקלה. אני לוקח את הכדורים כבר כיום וחצי ועדיין אין שיפור במצבי. שאלותי הם: 1.האם רירית אדומה יכולה לגרום לכאבי ראש (מדובר בכאבים במרכז הראש ולפעמים הכאבים עוברים למקומות אחרים בראש). 2.האם יכול להיות שהכאב יכול להגרם מגידול מוחי ??, רופא המשפחה אמר שצריכות להיות גם תופעות נירואלוגיות ובכל זאת אני משתמש כבר זמן רב במכשיר סלולרי אולי זו הסיבה?. אודה אם אוכל לקבל תשובה בהקדם האפשרי, יניב.

16/01/2002 | 14:00 | מאת: ד"ר יהודה רוט

בין סימני המחלה שלך ניתן למנות גם חוסר סבלנות ורגישות-יתר. אתה זקוק לפינוק! לאחר טפול של יום וחצי מותר שלא יהיה עדיין שיפור, וכאבי ראש בני שבוע אינם מצביעים על גידול מוחי. מכל מקום, אם אובחנה סינוסיטיס, כדאי לטפל גם בטיפות אף (תרסיס), ולא יזיק לשכך את כאבי הראש בעזרת אקמול וכיו"ב.

מנהל פורום אף אוזן גרון