לשון יבשה וקשה לאחר שינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/02/2012 | 20:52 | מאת: יוסי

שלום בשבועות האחרונים אני קם בבקרים עם לשון יבשה לחלוטין ואף קשה.ממד ניתן לראות סדקים בלשון ובזמן שהיא קשה ניתן אף לקלף ... הייתי אצל אאג ומשפחה והבדיקות לכשעצמן תקינות.לא עדיתי משטח לשון או משהו בסגנון. יש לציין כי החלק שיבש הוא החלק האמצעי.ממש פס ארוך מתחילת הלשון ועד לחלק האחורי בקרבת הגרון שהוא יבש.בדפנות רטוב ורגיל.

24/02/2012 | 18:19 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כנראה יש לך קושי בנשימה מהאף בלילות ? בכל מקרה אם יש ממצא חריג צריך לגשת לפה ולסת או שוב אא"ג ממרחקים = לי אין מושג מה יש לך בלי לבדוק. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון