סינוסיטיס- דחוף!!!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/01/2002 | 22:42 | מאת: לימי

שלום ד"ר. תודה על תשובתך המהירה השבוע. ואכן כמו שכתבת הייתי אצל א.א.ג והוא אבחן סינוסיטיס. ( זו אני שחולה גם בCMV חודש וחצי) קיבלתי למשך 10 ימים 2 ביום זינט 500 מ"ג. ולהתמש בתרסיס סטרימר. יש לי שאלות: לקחתי כבר 3 כדורים עם אוכל, ושמתי לב שאני לא מרגישה כ"כ טוב שעה-שעתיים אחרי, יש לי בחילות והיום בערב כאבי בטן. האם אלו תופעות לוואי? מה כיצד להתייחס. קיבלתי את הכדורים האלה אחרי שעידכנתי את הרופא שבתחילת ההתקררות שעוד לא ידעו שמדובר בCMV קיבלתי מוקסיויט פורטה ויצאה לי פריחה בכל הגוף שנמשכה שבוע. כמו כן, אני שמה לב שמאז שאני משתמשת במי ים האלה, האף יותר גרוע ויש לי כמויות אדירות של ליחה שיורדת לגרון, אני יותר משתעלת והיום הקאתי פעמיים ליחה. יש ברשותי תרסיס אלגרו. האם אני יכולה להשתמש בו פעם ביום ( הוא מק ל) בנוסף לטיפול? האם זה לא מתנגש? אודה לתשובה מהירה, אין לי למי לפנות הרופא שהייתי אצלו היה רופא א.א.ג מחליף ויש לי תור אליו רק בעוד 10 ימים עם תום הטיפול.

01/01/2002 | 23:26 | מאת: ד"ר יהודה רוט

מצטער - עלי להמנע מיעוץ בדבר התופעות המתוארות, שיכולות להצביע על סיבוכים. ודאי ניתן למצוא רופא א.א.ג. זמין, גם אם לא הרופא המקורי. החלמה מהירה!

מנהל פורום אף אוזן גרון