נחירות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/12/2001 | 11:01 | מאת: ירדן

שלום רופא יקר! רציתי להתעניין איזה שיטות טיפול קיימות לאדם שנוחר? יש לי חבר חדש ואנחנו מאושרים יחד, למעט בלילה. למרות שאני כל הזמן מבקשת ממנו להתהפך על הבטן, לא עובר הרבה עד שהוא חוזר לשכב על הגב (וגם לא תמיד כשהוא על הבטן הבעיה נפתרת...) בקיצור, אנחנו לא ישנים טוב: אני מתעוררת כל 15 דק' בממוצע, מעירה אותו ואם המצב לא משתפר אז בד"כ אחד מאיתנו עובר לסלון. למרות שהוא מתכוון לפנות לרופא, רציתי גם להתייעץ בפורום הזה. חשוב אולי לציין שהיה לו ניתוח אף שעשו לו כשהיה בצבא לאחר שנפל מטנק. לדבריו, הניתוח הצבאי לא היה מושקע במיוחד. לתשובתך אודה!

30/12/2001 | 11:43 | מאת: ד"ר יהודה רוט

אם יאות ללבוש בשנתו חולצת טריקו, ניתן לתפור בכיס בגב החולצה כדור טניס. כך תבטיחי שלא יוכל לשכב על גבו בעת השינה. אם זה לא יעזור, כדאי באמת להסתכל באף ולבחון אפשרות לשפר.

30/12/2001 | 11:52 | מאת: ירדן

למיטב ידיעתי הוא לא טיפוס של טניס... אני דווקא חשבתי על פתרון יותר ידידותי למטופל (בסה"כ הוא לא אשם) מישהו זרק לי משהו על החדרה של אלקטרודות לקנה הנשימה (נידמה לי) ושזה אינו מצריך ניתוח או כרוך בכאב. האם יש משהו כזה? תודה שוב

מנהל פורום אף אוזן גרון