אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/10/2011 | 15:49 | מאת: עינת

שלום רב, אני לאחר הצטננות שכללה כאבי גרון והמון נזלת. לפני כשבוע הרגשתי לחץ חזק וכאבים בשתי האוזניים. פניתי לחדר מיון ורופא אא?ג ביצע שאיבה ואמר שיש שלפוחיות באוזן אחת ודלקת. נתן לי טיפול אנטיביטי ואמר לחכות קצת ולגשת לבדיקת שמיעה על מנת לשלול פגיעה בשמיעה. האוזניים שלי ממשיכות להיות סתומות ואתמול הלכתי שוב לרופא אאג שזיהה נוזלים ונתן לי טיפול בתרסיסים לאף ושוב ביקש שתוך 5 ימים אגש למכון שמיעה כדי לוודא שאין פגיעה בעצב ובמידה שיש הוא יתן לי סטרואידים. במקרה הצלחתי להשיג תור היום ( יום אחרי הבדיקה עם הרופא שציין שבשתי האוזניים יש לי נוזלים). הבודקת מבדיקת השמיעה ציינה שלדעתה יש פגיעה בעצב ואני צריכה מיידית לקבל סטרואידים. היא אמרה שהיא לא רואה נוזלים למרות שהרופא יום קודם אמר שרואה. אני מתלבטת שאולי הבעיה בשמיעה היתה בגלל הנוזלים ואולי הייתי קצת לחכות עם הבדיקה כמו שהרופא המליץ.? מצד שני אם באמת ישנה בעיה עד כמה דחוף אני צריכה לקבל סטרואידים?

19/10/2011 | 00:22 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב גשי דחוף לרופא אא"ג מחר - אם אין רופא (ערב חג) גשי לחדר מיון עם בדיקת השמיעה ותני לרופא אא"ג להחליט מה הבעיה ואם צריך טיפול דחוף. בהצלחה וחג שמח, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון