אנטיביוטיקה ועישון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/09/2011 | 18:22 | מאת: שחר

יש לי דלקת בקנה הנשימה והרופה נתנה לי ברונכולט פורטה (סירופ) וגם מוקסיויט פורטה 500 את הסירופ כבר גמרתי אבל את האנטיביוטיקה עוד לא התחלתי ורציתי לדעת אם יש חשש שאני לא יקח את האנטיביוטיקה ואם אני מעשן זה יכול ליצור בעיות??.

06/09/2011 | 21:26 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אם צריך אנטיביוטיקה לוקחים, ואם יש דלקת בקנה אסור לעשן בשום אופן. לא בגלל האנטיביוטיקה אלא בגלל הדלקת. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון