שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/12/2001 | 21:36 | מאת: לימור

בני בן ה-3 סובל מנשימה כבדה , דיבור לא ברור נחירות רמות וריור בצילום צוואר נגלה שקד שלישי גדול כמו"כ מיים באוזנים המורידים את רמת השמיעה . מומלץ לנתחו להורדת השקד השלישי . אשמח לקבל קישורים לאתרים המעלים בעד ונגד כמו"כ מתארים את הניתוח ותוצאותיו. תודה

24/12/2001 | 22:29 | מאת: בילי

ביית סובלת מסימפטומים דומים, מלבד נחירות וקשיי נשימה בשינה, אך ברצוני לדעת מה הקשר בין השקד השלישי למים באזניים ולנזלות?

25/12/2001 | 13:59 | מאת: ד"ר יהודה רוט

חפשי את המונח ADENOIDS ותמצאי שפע של אתרים. לצערי לא מצאתי חומר בעברית העונה על בקשתך.

מנהל פורום אף אוזן גרון