אף אוזן גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/12/2001 | 10:42 | מאת: אודליה

יש לי תינוק בן שנה וחצי אשר סובל מדלקות אוזניים חוזרות ונזלת כרונית הוא טופל תקופה ארוכה באנטיביוטיקה וקיבל תרופה ליבוש הנוזלים. מכיוון שלא הסכמתי שוב פעם ליקבל אנטיביוטיקה החלטתי לפנות לפרופסור פרטי ולקבל ייעוץ. הפרופסור מצא שיש לו פוליפים וכמות לא קטנה של נוזלים והמליץ לעשות ניתוח פוליפים וכפתורים. רציתי לדעת האם כדאי לבצע את הניתוח ? ומה התוצאות? לתשובתכם ועזרתכם אודה. יום טוב אודליה

25/12/2001 | 07:05 | מאת: שרית

מותר לשאול מה שם הפרופסור ? מניסיוני המר! רופאים בכירים נוטים לעשות ניתוחים גם כשלא חייבים "ושוכחים" שניתוח היא האופציה האחרונה לאחר טיפול תרופתי מקסימלי! עצתי הכנה אלייך , אל תמהרי לניתוח , אפילו גשי לעוד חוות דעת אם את לא בטוחה במאה אחוז . שהיהיה לך בהצלחה! שרית

25/12/2001 | 08:47 | מאת: אודליה

לא הייתי רוצה כל כך להגיד את שם הפרופסור בפורום אך בני אני חושבת שבמשך תקופה לא קצרה קיבל טיפול אנטיביוטי כאשר בפעם האחרונה שהוא קיבל דלקת כבר הרופאת ילדים שלו החליטה שלו לתת הפעם אנטיביוטיקה. הניתוח של הפוליפים לא ממש מלחיץ אותי כמו הכפתורים למרות שהרבה אנשים שעשו לילדיהם את הניתוח של הכפתורים אמרו לי שאין ממה לחשוש. לתגובתכם אודה

25/12/2001 | 12:32 | מאת: ד"ר יהודה רוט

שרית כותבת "מניסיוני המר! רופאים בכירים נוטים לעשות ניתוחים גם כשלא חייבים "ושוכחים" שניתוח היא האופציה האחרונה לאחר טיפול תרופתי מקסימלי! עצתי הכנה אלייך , אל תמהרי לניתוח , אפילו גשי לעוד חוות דעת אם את לא בטוחה במאה אחוז ". מה חבל שנסיונך הוא כה מר, ומסקנותיך הן כה חמורות. רוב הרופאים הבכירים, בתוקף נסיונם, דווקא מנסים למצות את כל הגישות הלא ניתוחיות. אנחנו יודעים יותר טוב מחולינו מה הם הסיכונים, ונשבענו, באמונה שלמה, להיטיב עם חולינו. יש לזכור, שהבעיות המגיעות אלינו הן לרוב הקשות והמסובכות, שכבר מוצו קודם לכן הדרכים השמרניות לטפול בהן. עצתך לא למהר ולהתייעץ כדי להסיר ספקות היא ודאי נבונה, כמו בכל התלבטות בחיים.

25/12/2001 | 12:26 | מאת: ד"ר יהודה רוט

על סמך התאור נראה כי אכן כדאי לנתח, והתוצאות הן עפ"ר טובות: השפור הוא מיידי ודרמטי

25/12/2001 | 12:28 | מאת: אודליה

אני מאוד מודה לך על התשובה

מנהל פורום אף אוזן גרון