דימום מהאף בהריון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/12/2001 | 09:38 | מאת: מממ

אני נמצאת בשבוע 30 להריוני. עקב פוליפים באף עוד לפני ההריון טופלתי בזינט ואף קיבלתי זריקת סטרואידים בכתף לשחרור הגודש באף. מתחילת ההריון אני סובלת מגודש באף, ומדימומים קלים, ללא טיפול. הבוקר הדימום מנחיר ימין החמיר וכלל רקמה/גוש כלשהו. האם זה פוליפ? האם יש קשר להריון? האם זה מצריך בדיקת רופא או שמא זה לא רציני.

18/12/2001 | 10:58 | מאת: ד"ר יהודה רוט

דימום אפי בהריון הינו תופעה שכיחה ו"נורמלית". הרקמה שאת מתארת היא כנראה קריש דם. פוליפים באף הם בד"כ תהליך שפיר, אולם לעיתים יש גידולים סרטניים היכולים להתנהג כפוליפים, ועל כן עצתי היא להמשיך במעקב של רופא א.א.ג.

18/12/2001 | 14:27 | מאת: מממ

תודה רבה. אעשה זאת.

מנהל פורום אף אוזן גרון