מה עוד אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/11/2001 | 12:12 | מאת: מיכל

שלום רב , רקע - אני סובלת מהליטוזיס. גטרולוג - שלל בעיות בעיכול אאג - שלל בעיות בסינוסים ובשקדים שיניים - שלל בעיות בחניכיים ובשיניים הרופאים מנסים לרמוז שזו סתם תחושה - אבל חברותי הקרובות מאששות בפני את העניין. אני שומרת היטב על היגיינה , אינני סובלת מצינון או דלקות גרון. אני חשה בוודאות שמקור הבעיה במערה שמעל הדופן העליונה של הפה. אפילו ניסיתי מספר פעמים להכניס אצבע מחוטאת עמוק אל האזור הזה ולגרד את הדפנות והאצבע יצאה עם רוק שקוף וריח רע . 1. האם יש לך מושג מניסיונך מה יכול להיות הגורם לבעיה ? 2. האם יש דרך לטפל בזה ? 3. מה עוד אתה מציע לי לעשות אם בכלל? תודה מראש

26/11/2001 | 07:58 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לא ברור לי מהי המערה העליונה הנ"ל

26/11/2001 | 08:37 | מאת: מיכל

שלום לך , אינני יודעת מה כינוייה , זו בעצם המערה המקשרת בין האף ללוע כשציינתי "מעל הדופן העליונה של הפה " , התכוונתי באזור של המערה שקרוב יותר אל הלוע מאשר אל האף . דרך הפה , אני מחדירה אצבע לכיוון הלוע ואז כלפי מעלה , לכיוון המערה הזו , ומגרדת מעט מן הדפנות ויוצא רוק שקוף אבל בעל ריח רע מאוד זה גורם לנשימה שלי להיות לא נעימה כלל וכלל. אני מקווה שהייתי ברורה יותר הפעם .

מנהל פורום אף אוזן גרון