Tilt test.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/11/2001 | 22:21 | מאת: ד'ר מאיר קליגר

שלום רב, קרובת משפחה שלי צריכה לעבור "טילט טסט", מהי הפרוצדורה הזו בדיוק? היכן מבצעים אותה בארץ? מהי הדרך לביצועה במסגרת קופת חולים כללית? בתודה מראש ד'ר מאיר קליגר

25/11/2001 | 09:25 | מאת: ד"ר ארז בנדט

TILT TEST - מבחן שבו הנבדק שוכב על מיטה ונחגר אליה ואז מביאים במהירות את המיטה למצב מאונך. המטרה לראות האם נוצר תת ל"ד אורטוסטטי. עשוי לרמז על הפרעה של מערכת עצבים אוטונומית. למיטב ידיעתי מבוצע במספר מכוני לב של בתי חולים. אינני יודע האם קיים במכון לב כלשהוא של קופ"ח.

מנהל פורום אף אוזן גרון