הפרעות וסטיבולריות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/11/2001 | 22:29 | מאת: דוד

ד"ר וינקר שלום, בבדיקת ENG שביצעתי נמצאה הפרעה וסטיבולרית (גם פריפרית וגם מרכזית), והמליצו לי לחפש רופא שמומחה בהפרעות וסטיבולריות. השאלות שלי הן כלהלן - 1) מה זאת בכלל הפרעה וסטיבולרית ? 2) מה המשמעות שהבעיה אצלי היא גם פריפרית וגם מרכזית ? 3) כאשר אומרים לי לחפש רופא מומחה בהפרעות וסטיבולריות, האם מתכוונים לרופא נוירולוג שזה תחום התמחותו ? (האם זה קשור בנוירולוגיה או ב - אא"ג ?) בברכה, דוד

25/11/2001 | 09:18 | מאת: ד"ר ארז בנדט

דוד - אין צרך לשלוח הודעות פעמיים. אינני עונה כל יום ובוודאי שלא ONLINE

מנהל פורום אף אוזן גרון