סחרחורת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/09/2010 | 15:08 | מאת: יואב

בן 43 חודשיים וחצי לאחר פציאליס לאורך תקופה זו יש סחרחורת וחוסר שיווי משקל סחרחורת בהרגשה של סיגריה ראשונה מלווה ברוב שעות היום ,לאחר בדיקות סי טי דופלקס ועוד. בטיסטין לוקח לעתים ,שמעתי על טיפול בקריסטלים על ידי פיזוטרפיה ,אגב רופא אפ-אוזן לא ראה בעיה באוזן ,אבל הסחרחורת קיימת מה עושים ואיך זה שבסי טי לא רואים את הקריסטלים?

27/09/2010 | 23:48 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב רופא אא"ג יכול לחשוד בבעיה שנקראת BPPV ואליה מתיחסים כשאומרים "קריסטלים". זו לא אבחנה ב CT אלא לפי הקליניקה והבדיקה. לכן גש לרופא אא"ג ושוחח איתו. בברכה וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון