כאבי ראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/09/2000 | 14:41 | מאת: רונית

שלום, בעלי סובל מזה זמן רב מכאבי ראש בצד אחד של הראש. עשו לו בדיקות דם, סי.טי ראש והכל יצא בסדר. רופאת אף אוזן גרון ונוירולוגית בדקו אותו ולא מצאו שום דבר. חשבנו על כמה אפשרויות: כאבי הראש נגרמים כתוצאה משהייה ממושכת ליד המחשב (הוא עוסק במחשבים), אולם לא ברור מדוע הכאבים הם רק בצד אחד. אפשרות נוספת: דלקת מסוימת שגורמת לכאבי הראש. אנא יעצו למי כדאי לפנות. רופאי קופת החולים לא הועילו עד כה.

20/09/2000 | 18:23 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום רונית כאבי ראש יכולים לנבוע מאין ספור סיבות. בין השאר - מחלות כלי דם דלקתיות, מחלות קולאגן, שינויים נווניים בעמוד השדרה הצוארי, בעיות של מתח בחגורת הכתפיים, לחצים גבוהים בעייניים, יתר לחץ דם, מתח נפשי ועוד. נסי לפנות לרופא משפחה שיתאם ויסדר את הבירור עד שיימצא הגורם לבעייה. בהצלחה

21/09/2000 | 17:10 | מאת: אסתי-קינייסולוגית

לרונית אני מציעה לבעלך לעבור טיפול קינייסולוגי. טיפול אחד. בברכה אסתי-קינייסולוגית

28/01/2001 | 19:58 | מאת: ישראל

מה זה הטיפול הזה ?

מנהל פורום אף אוזן גרון