סינוסים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/11/2001 | 23:55 | מאת: דנית

לרופא שלום. עשיתי צילום רנטגן בפנים כי יש לי בעיה של נחירות..... תוצאות הבדיקה הם: עיבוי רירית בסינוס מקסילרי שמאלי. תפיחות רירית בחלל האף. מה זה אומר? אייך מטפלים בזה? תודה.

20/11/2001 | 23:00 | מאת: ד"ר ארז בנדט

פונים לרופא אאג שהיפנה לצילומים ושואלים אותו בשיחה פנים מול פנים מה הלאה. האם טיפול במשאף לאף? האם הוא שולח ל CT? האם ממליץ על ניתוח? הצילומים הם עוד כלי עזר בהערכת החולה בנוסף לתלונות החולה ובדיקת החולה - רק הרופא יודע את ממצאיה.

מנהל פורום אף אוזן גרון