סינוזיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/11/2001 | 18:48 | מאת: יניב

לרופא א.א.ג שלום שמי יניב אני בן 21 ואני סובל ממה שנראה כזינוזיטיס. רופאת א.א.ג של קופת החולים בה אני חבר נתנה לי בהסתמך על צילום מערות האף אנטיביוטיקה שנקראת zinnat ועוד תרופה להורדת גודש באף שאינני זוכר את שמה . סיימתי את הטיפול ואין שיפור במצבי למעט מספר ימים בהם לא הייתה כלל נזלת למעט הבוקר אך הכאבים במרכז הראש עדיין מופיעים והנזלת לא מפסיקה . איך אפשר לפתור את הבעיה ? לא היה כל סימן לנזלת מוגלתית . תודה מראש על תשובתך יניב

20/11/2001 | 08:51 | מאת: ד"ר ארז בנדט

מציע לפנות לייעוץ מומחה אאג עם הצילומים. לעיתים יש מצבים של סינוסיטיס כרונית או פוליפים אלרגיים באף שמבחינה רנטגנית עלולים להראות כסינוסיטיס חריפה. מקרים אלו לא יגיבו לטיפול אנטיביוטי בלבד. בדיקת אאג + הסתכלות על הצילומים עשויים לאבחן והטיפול יהיה בהתאם.

מנהל פורום אף אוזן גרון