תוצאות בדיקת BERA

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/11/2001 | 23:20 | מאת: יוספטל

בבדיקת bera התקבלו התוצאות: מישמאול הגלים שנרשמו מאורכים מאוד אך לא עקביים ולא ברורים. מימין בתחום הנורמה, ההבדל משמעותי הן בחביון והן בחומרה העיצבית, ביצעיתי CT ראש הכל תקין, השאלה: האים תוצאות הבדיקה מצביעות על פגיעה עצבית מרעש? אים לא מה זהמראה?

15/11/2001 | 23:15 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ממליץ להתייעץ עם הרופא שהפנה לבדיקה. בידיו יש את התמונה הכוללת של תלונותיך, בדיקת השמיעה, BERA ו CT. הוא יודע מדוע הפנה מלכתחילה לBERA ומה המחשבה ומה חיפש.

מנהל פורום אף אוזן גרון