בעיות באף בהריון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/11/2001 | 13:48 | מאת: חאש

שלום, אינני יודעת אם יש קשר אבל בכל זאת, אני בהריון בחודש שישי, לאחרונה מזה חודש וחצי אני סובלת מכאב עז באף בעיקר בצד שמאל המזכיר כאב חד כאשר אוכלים משהו קר מאד, ולעיתים גם כאבי ראש בעיקר בצד שמאל הרכות או מעל המצח. שאלתי: 1. האם זה קשור להריון - לשינויים בכלי הדם? 2. האם יכול להיות סינוסיטיס ללא נזלת וללא שום גודש באף? 3. מה עלי לעשות? תודה.

11/11/2001 | 14:44 | מאת: ד"ר ארז בנדט

1. לא נראה לי אך קשה לדעת ללא בדיקה 2. תתכן סינוסיטיס ללא נזלת, לא שכיח 3. להבדק

מנהל פורום אף אוזן גרון