נחירות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/10/2001 | 21:37 | מאת: סימה

יש לי ילדה בת 8 היום שעברה ניתוח להורדת השקדים וכמו כן באותו ניתוח עשו לה צינוריות באוזניים כעבור שנה החלו הנחירות שוב והתברר אצל הרופא שהשקד גדל וצריך לנתח שוב, במקביל לניתוח השני הורידו לה את הציונוריות שהיו כמעט בחוץ לדברי הרופא וזהו .עכשיוכעבור 4 שנים בערךאני חשה ששוב היא נוחרת והכוונה לא בשינה אלא בזמן שהיא משחקת או סתם יושבת מטל הטלויזיה אני פשוט שומעת את הנשימות שלה כל כך כבדות שכאילו והיא ישנה אני לא יודעת מה לעשות בנושא אני פוחדת ששוב צריך לנתח וגם מאז הניתוח של הואזניים יש לנו המון בעיות בשמיעה ובדלקות מה אפשר לעשות בנידון בבקשה תיעץ לי אני נורא מיואשת שאני רואה את ביתי סובלת מאותם נחירות ומחוסר שמיעה.

28/10/2001 | 22:40 | מאת: ד"ר ארז בנדט

עליה לשוב ולהבדק ע"י מומחה אאג. ייתכן ויש מקום גם לבדיקה אנדוסקופית. את מוזמנת לקבוע תור לבדיקה במרפאתי 035182176 או 046305650

מנהל פורום אף אוזן גרון