דלקת באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/10/2001 | 13:49 | מאת: טלי

מהן התופעות לפיהן ניתן לראות פגיעה באיבר שיווי המשקל שבאוזן? האם אלו אותן תופעות כמו של התקף לב כמו: סחרחורות, הקאות, כאבים ביד שמאל, כאבים בחזה וכ'ו? מהו הטיפול בזה? האם זאת תופעה חוזרת? האם אנשים שנפגעו פעם אחת הם בעלי סיכון גבוה יותר להיפגע בשנית? האם זאת תופעה שעלולה לקרות גם בנהיגה/שחיה/טיסה וכ'ו? כיצד ניתן למנוע חזרת תופעה זאת? תודה מראש.

25/10/2001 | 21:48 | מאת: ד"ר ארז בנדט

סחרחורות הקאות והפרעת שווי משקל - כן. כאבי חזה - לא. תרופות נוגדות סחרחורת וזמן. ישנן מחלות שונות שפוגעות באיבר שווי המשקל - יש מהן שהן חד פעמיות ויש כאלו שמתבטאות בהתקפים חוזרים. עליך לברר עם הרופא הבודק והמאבחן מהי אבחנתו ומה הפרוגנוזה.

מנהל פורום אף אוזן גרון