האם אפשר לקחת מיפלוניד בהנקה?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/12/2009 | 19:28 | מאת: אביטל

שלום, אני מניקה ונעלם לי הקול מזה 3 ימים (במקביל להצטננות). רופאת המשפחה רשמה לי מיפלוניד ואמרה שזה בסדר בהנקה, אך בעלון התרופה קראתי שאינו מומלץ לנשים מניקות. האם ניתן לקחת את התרופה בתקופת ההנקה? כי הבנתי שזה עובר בחלב אם. בנוסף, תוך כמה זמן אמור לחזור לי הקול? כי כבר 3 ימים אין שיפור (למרות תרופות סבתא...) תודה.

28/12/2009 | 17:32 | מאת: ד"ר טליה מרק

כל עוד התכשיר ניתן מהסיבות הנכונות, ובמקרה שלך כנראה מדובר באסטמה כך ש... קחי. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) ובהיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 1-700-50-60-52

מנהל פורום אף אוזן גרון