כולסטיאוטומה (השאלה המעודכנת)

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/10/2001 | 08:24 | מאת: מירי

אני סובלת כבר שנים מבעיית שמיעה באוזן שמאל. עשו בדיקות ונמצא גוש באחד הסינוסים של האף שגורם להצטברות נוזלים ולהפרעה בשמיעה. הגוש הוצא (בפתולוגיה נמצא כי הוא שפיר) אך השמיעה לא השתפרה. בבדיקה האחרונה של CT (אם אינני טועה) בפיענוח היה כתוב שאולי מדובר בכולסטיאוטומה. הייתי רוצה לדעת מה זה בדיוק... אשמח לתשובה. מירי.

11/10/2001 | 21:53 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אנא חפשי במנוע החיפוש של הפורום מאמר לגבי דלקת כרונית של אוזן תיכונה - כולל גם הסבר לגבי כולסטאטומה

מנהל פורום אף אוזן גרון