לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/07/2009 | 16:45 | מאת: מירו

שבת שלום, חודש הבא אני עובר ניתוח הזרקת שומן למיתרי הקול באיכילוב ע"י ד"ר יקי כהן וזאת לאחר שנה וחצי ללא קול כמעט בכלל, שאלתי היא לגבי זמןההחלמה באם ידוע לך לאחר ניתוח שכזה ולגבי אחוז שיקום הקול? לציין כי מדובר במיתר שמאלי שתנועתו קלה ביותר אך איננו משותק וזאת לאורך כל ההבחנות במשך השנה וחצי האחרונות.

19/07/2009 | 09:46 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אתה צריך לשאול את ד"ר כהן שהוא מבין גדול בנושאי מיתרי הקול, מכיר את הגרון שלך ויודע בדיוק מה הוא מתכנן לעשות. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום אף אוזן גרון