דום נשימה בלילה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/10/2001 | 14:11 | מאת: מיכאל

שמי מיכאל אני בן 43 לא שמן לא מעשן !!! אני נימצא בבעיה אני נוחר בלילה אני יושן על הצד או על הבטן 1) אני מבקש לדעת עים טיפול בבעיה שלי בתודה מיכאל

10/10/2001 | 22:51 | מאת: ד"ר ארז בנדט

קיימים טיפולים לנחירות. ראשית כל פנה למומחה א.א.ג כדי לבדוק האם קיימת בעיה במבנה האף או הלוע.

11/10/2001 | 05:17 | מאת: מיכאל

בוקר טוב לאחר בדיקה במעבדתת שינה יתברר לי אני נוחר בעוצמה של( 60דציבל) ויוצר למעלה מי (230 דום נשימה) 1 )יש מכשיר אשר שמו סיפפ מכשיר זה לא עוזר!!! 2) יש טיפול עלידי גלי רדיו באופן פרטי לא במיסגרת קופת החולים אני מעונין לקבל פרטים על טיפול כזה או אחר ! הנחירות שלי הם מאוד חזקים בתודה מיכאל

מנהל פורום אף אוזן גרון