מחלת השימוטו(עבור מנהל הפורום)

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/10/2001 | 00:36 | מאת: אתי

עקב ירידה חריגה במשקל (11 ק"ג) במס' חודשים ערכתי בדיקות כלליות ובינהם ths בבדיקה יצא 0.03 כשהטווח 0.35 - 5.50 . בבדיקת ft4 - 31.90 כשהטווח 10.30 - 18.30 , בבדיקת tt3 - יצא 4.70 כשהטווח 0.93 - 2.79. בבדיקת אולטרסאונד של הבלוטה בדיקת u.s טירואיד יצא ששני האונות של בלוטת המגן מוגדלות ולא אחידות ללא שינויים פוקליים. יתכן דלקת כרונית של הבלוטה (השימוטו). שאלתי אלייך האם יש לבצע בדיקות נוספות, איך בינתיים ממשיכים באורח חיים? האם יש לשמור על אכילת מזון מסויים? והאם התרופות גורמות לשינויים בגוף ובנפש? אודה לך על התייחסותך אתי

10/10/2001 | 22:43 | מאת: ד"ר ארז בנדט

את סובלת מפעילות יתר של בלוטת התריס. הרופא שצריך לרכז את הבירור, לשלוח לבדיקות נוספות, לטפל ולאזן את תפקוד הבלוטה הוא אנדוקרינולוג.

12/10/2001 | 20:17 | מאת: eti

רוצה לדעת איך לטפל במחלה גם בתרופות קונונציונליות וגם ברפואה אלטרנטיבית. תודה אתי

מנהל פורום אף אוזן גרון