ניתוח להסרת בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/09/2001 | 22:52 | מאת: ענת

לילה טוב ! לפני מספר חודשים חל שינוי בגודלה של האונה השמאלית של בלוטת התריס שלי עד כדי נראות חיצונית. עברתי בדיקות דם,אולטראסאונד,מיפוי ולבסוף אף ניקור של הבלוטה.ממצאי הניקור אינם חד משמעיים והרופא ממליץ על ניתוח להסרת האונה. הממצא הוא בגודל של מעט יותר מ-3 ס"מ. האם יש אפשרויות אחרות חוץ מניתוח ? ובמידה וההחלטה היא על ניתוח, מה הם הקריטריונים לבחירת מנתח טוב? תודה רבה. ענת.

25/09/2001 | 06:54 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ניתן לחזור על הניקור כדי לנסות ולהגיע לאבחנה קדם ניתוחית. אך על פניו נשמע שיש מקום לניתוח. אני מנוע מלהמליץ על מנתח בפורום זה.

25/09/2001 | 09:25 | מאת: תמי

שלום לך ענת אני עברתי את הניתוח הזה ואם תרצי המלצות למנתח ושאר פרטים אשמח לעזור לך

מנהל פורום אף אוזן גרון