סרטן בלוטת התריס?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/09/2001 | 22:34 | מאת: מיכל

שלום לרופא, האם ממצא בU.S. של בלוטת התריס: "קשר עם הסתיידויות קשות", הוא ממצא ממאיר? או קשר שהסבירות שיתברר כממאיר, גבוהה? האם מחלת השימוטו עלולה לגרום להיווצרות קשרים? (ממאירים או שפירים) שנה טובה

18/09/2001 | 18:37 | מאת: ד"ר ארז בנדט

יש סכוי גבוה יותר שיהיה ממאיר מאשר קשר ללא הסתיידויות אם כי בסה"כ הסיכון לממאירות נמוך (עדיין מרבית הקשרים המסוידים אינם ממאירים). מחלת השימוטו מאופיינת ע:י קשרים בבלוטת התריס וחלקם עלולים להיות מסוידים, במרבית המקרים אינם ממאירים

מנהל פורום אף אוזן גרון