ענבל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/08/2001 | 22:52 | מאת: ליאור

אחת לכמה זמן אני מתעורר בתחושה של חנק הדבר נגרם ע"י נפיחות של הענבל (הוא מכפיל את גודלו ומתישב בתחילת הלוע) התחושה היא נוראית ומפחידה שלא לדבר על הכאב בחלל הגרון. לרוב זה קורה בלילה ולכן עד שאני מגיע ל א.א.ג. נשארת רק אדמומית פתרון לבעיה לא קיבלתי וגם גורם לתופעה אינו ידוע לי. מי מכיר מי יודע???

01/09/2001 | 18:14 | מאת: ד"ר ארז בנדט

תופעה שנקראת אנגיואדמה - סוג של תגובה אלרגית. לפעמים למאכל מסוים (תות, אפרסק, מנגו?) או גורם אלרגני אחר. אנגיואדמה תוארה גם בתגובה לתרופות מסוימות נגד לחץ דם.

01/09/2001 | 23:05 | מאת: ליאור

תודה רבה ד"ר ברשותך שתי שאלות נוספות 1: כיצד נעשה הבירור לגבי הגורם האלרגני? 2: מה הטיפול? המון תודה!

מנהל פורום אף אוזן גרון