אבנים בשקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/08/2001 | 23:50 | מאת: נועם

היתי אצל רופא א.א.ג בגלל אבנים בשקדים הוא אמר לי שבגלל שהשקדים שלי הם בצורת ירח אז מצטבר שם אוכל וגורם לאבנים בשקדים מאוד מגעילים וזה גורם לטעם רע בפה גם עשו הוא המליץ לעשות ניתוח אני יודע שאפשר לעשות ניתוח ליזר שמונע את המשקעים האלו אני לא יודע מה לעשות כי נראה לי שניתוח שקדים בגיל שלי 24 זה מפחיד אותי אומרים שזה לא טוב ויכול להיות שניתוח ליזר אולי לא יעזור לי הבנתי שזה עוזר ב90 אחוז האם יש השלכות לניתוח הזה בגיל כזה או יותר מאוחר והאם כדאי לעשות ניתוח ליזר למרות שזה עולה הרבה כסף

26/08/2001 | 08:55 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אני מציע שתשתמש במנוע החיפוש של הפורום הן לגבי יתרונות וסיכונים של ניתוח שקדים "רגיל" והן לגבי ניתוח בלייזר. שלחתי בעבר התייחסויות רבות.

מנהל פורום אף אוזן גרון