סחרחורת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/08/2001 | 08:47 | מאת: אחות

שלום, אחותי החלה לסבול מכאבי גב חזקים בשכמות לפני כשבועיים. לאחר 5 ימים של אבחנות שגויות (דלקת, פריצת דיסק)והמון כדורים נגד כאבי גב ודלקות, שלא עזרו, בדק אותה אורטופד מומחה שקבע שיש לה קרע בשריר ונתן לה כדורים בשם "נירוסין" שעזרו לה מהר מאוד. יום לאחר תחילת הטיפול היא החלה לסבול מסחרחורת קשה- ממש בכל תזוזה של הראש. הרופא הורה לה להפסיק את הטיפול כי זו תופעת לוואי של הכדורים. עכשיו אנחנו כבר יותר משבוע אחרי והיא מרגישה כל הזמן תחושה של ציפה שמתגברת לסחרחורת עם כל תנועה חדה. ניסיתי למצוא אנפורמציה באתר ונעשיתי מודאגת יותר- נראה לי שסחרחורות זו תופעה שלא ממש עוברת או קשה לטיפול. מה נראת לך בעייתה, ומה כדאי לה לעשות במיידי כדי למנוע הדרדרות אולי? (יש לה תחושת נימול בשלוש אצבעות כף היד, שלפי הרופא מקורה בקרע השריר) בתודה מראש מהאחות.

20/08/2001 | 08:05 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ממליץ על בדיקה אצל רופא אאג שמתמחה גם בנושא סחרחורת. תחושתי שלא קשור לתרופה וזהו צרוף מקרים.

מנהל פורום אף אוזן גרון