vastibular

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/11/2007 | 23:24 | מאת: נורית

שלום, קראתי לא מזמן שתופעות כמו: צלצול באוזניים, רגישות לאור פלורסנט (עיניים+רגישות כללית), ראייה כפולה/מטושטשת, ראיית לילה לקויה, ראיית עומק לקויה, ועוד יכולים להיות קשורים למשהו שקשור לאוזן - איזון (קראתי באנגלית, לא יודעת איך לתרגם). אני סובלת בין השאר מהסמפטומים המפורטים. למי פונים? האם אכן יכול להיות קשר לאוזן? אשמח אם תוכל להסביר ולהפנות. אוסיף ואומר שהסימפטומים קיימים כבר מס' שנים. בתודה מראש

09/11/2007 | 10:40 | מאת: ד"ר טליה מרק

06/12/2007 | 13:31 | מאת: טל

שלום ד"ר טליה, האם בעיה ויסטיבולרית גורמת לפחד גבהים? אנא תשובתך.

מנהל פורום אף אוזן גרון