האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/07/2001 | 21:28 | מאת: רביב

שלום ד"ר. אני סובל כבר כמה חודשים מריח רע. את הריח הזה רק אני מריח לפי דעתי הוא נובע מחלל הפה איפה שהוא בין הלוע לתחילת ארובות האף. באופן כללי אני מרבה להיטאטש. לפי דעתי מדובר באיזו שהיא הפרשה מאיזור השקדים. הייתי אצל רופה אף אוזן גרון בבדיקה ונאמר לי שאינו רואה דבר ושלח אותי לצילום ארובות האף והגניב לאוזני שאם לא ימצאו כלום אז ללכת לנוירולוג. ברצוני לדעת מה זה יכול להיות? ברצוני גם לדעת גם מה הקשר בין זה לנוירולוג? תודה

25/07/2001 | 21:41 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ממליץ גם על בדיקה של רופא שיניים/שיננית. נוירולוג??? במקרם נדירים מאד יתכנו תחושות סובייקטיביות של ריח רע עקב הפרעות במוח באיזור שאליו מגיעות התחושות הקשורות בריח.

25/07/2001 | 21:58 | מאת: רביב

אוקי תודה שכחתי להוסיף פרט מאוד חשוב ביום שהחלה התופעה נעלמה לי לחלוטין התופעה של "אבני שקדים" האם יכול להיות קשר.

26/07/2001 | 07:26 | מאת: ד"ר ארז בנדט

בדר"כ אבני שקדים גורמות לריח רע. אם נעלמו והריח דווקא נמשך... אולי בעומק השקעים של השקדים "קבורות" עוד אבנים או הפרשות שלא רואים בבדיקה שטחית וצריל "לחטט" ו"לחלוב" את השקדים.

מנהל פורום אף אוזן גרון