"ג'ולות " מאחרי האוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/07/2001 | 13:36 | מאת: ZIVA

שלום לביתי בת השנתיים וחצי , היתה חררה כדברי הרופא -הפצעים בעיקר בעורף, ונוצרו גם "גולות " מאחורי האוזניים הרופא ציין שזהו זהום הנובע מגירוד הפצעים ונתן משחה האם "הגולות " הללו שהם פנימיות לא חיצוניות נובעות מכך? תודה

25/07/2001 | 21:36 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אלו בלוטות (קשרי) לימפה שמתנפחות בתגובה לזיהום מאיזור שאותו הן מנקזות (במקרה של בתך - זיהום בערף מוביל לנפיחות של קשרי לימפה שמאחורי האזניים). בזיהום בשקדים, למשל, מתנפחות הבלוטות בצידי הצוואר.

26/07/2001 | 08:24 | מאת: ZIVA

תודה רבה על התשובה שאלה נוספת שלא שאלתי תוך כמה זמן הבלוטות האלו יעברו-מאחר שמחוץ למשחה של שלושה ימים אין היא מקבלת טיפול נוסף המון תודות

מנהל פורום אף אוזן גרון