לחץ באוזניים וסחרחורות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/08/2007 | 15:21 | מאת: מיטל

רציתי לדעת מה יכול להיות גורם לתופעה של לחץ באוזניים שמלווה בסחרחורת. בעלי סובל מהתופעה הזו כבר כמעט שנתיים והייתי מעוניינת לשמוע את חוות דעתך בעניין. אמרו לנו שיכול להיות שזו מחלת המניר / ורטיגו. אני אציין גם שהוא סובל משומנים מרובים בדם. האם יש קשר בין הדברים? וגם שהתופעה באה והולכת בתקופות מסויימות. אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא

09/08/2007 | 20:18 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב במחלת מנייר יש סחרחורות סיבוביות שנמשכות שעות עד יממה, לחץ באוזניים ואטימות, ליקוי שמיעה בזמן התקף וטיניטוס. אם יש לבעלך את כל הנ"ל יתכן שאכן זו הבעייה והוא צריך להיות במעקב אא"ג המתמחה בנושא, לשמור על דיאטה דלת מלח, אולי גם תרופות באופן קבוע - הכל תלוי בהערכת הרופא. שומני הדם לא קשורים אבל אפשר לתפוס טרמפ על הדיאטה... בהצלחה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום אף אוזן גרון