לדוקטור ארז

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/07/2001 | 22:21 | מאת: דנה

שלום רב, אחותי צריכה לעבור ניתוח בבלוטות התרייס עקב גילוי סרטן גילו אותו ממש מהר ,רציתי לדעת לאחר הניתוח האם יש סיכוי שהבלוטות לא יתפקדו ועקב כך תהיה השמנה בגוף,כמו האנשים שהבלוטות לא מתפקדות והם משמנים בגלל זה תענו לי בהקדם תודה.....

22/07/2001 | 08:39 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אם היא תעבור כריתה מלאה של בלוטת התריס, יהיה עליה ליטול הורמוני תירואיד כל חייה כדי להמנע מבעיות כגון זו שהזכרת.

23/07/2001 | 19:50 | מאת: דני

שלא תדעי מצרות ההחלמה מהניתוח הזה לא קלה אם תרצי פרטים אני בפורום

מנהל פורום אף אוזן גרון