cmv

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/07/2001 | 11:42 | מאת: איריס

לאחותי היתה דלקת גרון שטופלה במוקסיפן לאחר מס' ימים הופיעה פריחה על כל הגוף היא מטופלת בפרדיזון סוג של אהיסטון, בין יתר הבדיקות שנעשו יש חשש ל-cmv ו-ebv אני עשויה להיות בשלבים מאד ראשונים של הריון (ימים) ורמת ה-cmv IgG לפני 3 שנים (הריון ראשון) היתה 2.9U/ml . האם יש לי חיסון נגד ה-cmv והאם אני יכולה לשהות במחיצתה של אחותי בימים אלו עד שיגיעו תוצאות הבדיקות? בתודה מראש איריס

20/07/2001 | 18:23 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אני מניח שהבדיקות יראו שלאחותך אין CMV. נוכחות נוגדנים בדמך ל CMV מצביעים על כך שנחשפת בעבר ואת מחוסנת. עם זאת רמות של 2.9 הן באמת נמוכות. כאמצעי זהירות הייתי נמנע ממגע עם אחותך למספר ימים עד שיגעו תשובות בדיקותיה.

מנהל פורום אף אוזן גרון