האם שפעת?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/07/2001 | 15:52 | מאת: לרין

שלום לד"ר. לפני 3 ימים קיבלתי חום ללא סימפטומים. אתמול החל הגרון לכאוב (יות רנכון גירוי). פניתי לרופא פנימי שהמליץ על אקמול ולדעתו אין חשש מחידק. אבל לאחר יומיים-החל שיעול עם ליחה, מעט נזלת החום אינו יורד(רק בעזרת האקמול האם עלי לגשת להבדק אצל א.א.ג לאור הממצאים האחרונים או שפשוט להמשיך עם אקמול או קולדקס וזהו.. לחכות שיעבור לבד תודה מראש

18/07/2001 | 08:50 | מאת: ד"ר ארז בנדט

מחלה חריפה בת 3 ימים עדיין אינה סיבה לפניה לרופא אאג אם כי כמובן אין מניעה להבדק. יותר פרקטי וזמין לפנות לבדיקה חוזרת ע"י רופא המשפחה שיעריך האם יש שינוי במהלך המחלה ואם יש צרך בשינוי הטיפול. ייתכן שאת מפתחת ברונכיטיס או מחלה ריאתית לאור חום+שיעול עם ליחה (מוגלתית?)

מנהל פורום אף אוזן גרון