כתמים שחורים בלשון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/06/2007 | 17:35 | מאת: ליאת

הופיע בלשון של בני בן ה- 15 כתמים שחורים בצדי הלשון ממה זה נובע. בני לא מעשן, אבל מעשן נרגילה, ומשתמש בכדורים לפצעי בגרות בשם מינוקלין האם יש קשר בן הדברים.

25/06/2007 | 23:38 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לשון שחורה או "שחורה ושעירה" היא לשון עם כתמים שחורים, לרוב בחלק העליון של הלשון כמו בקישור הבא - http://en.wikipedia.org/wiki/Black_tongue לפעמים יש קשר לאנטיביוטיקה שפוגעת בחיידקים "הטובים" שיש בפה. הייתי שוקלת הפסקת תרופה. כדאי להראות את הלשון למומחה לרפואת הפה אם לא יעבור. בברכה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום אף אוזן גרון