אבצס באזור האוזן.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/07/2001 | 16:26 | מאת: קולי

שלום, לפני כשנה וחצי נותחתי באזורה העליון של האוזן עקב אבצס שהציק לי. הבנתי כי בניתוח נכרת השורש המפריש. הכל הסתדר ולא סבלתי יותר מבעיה זו. לפני מספר ימים ראיתי חור קטנטן בקצה הצלקת שנותרה מהניתוח ובלחיצה סביב חור זה יצא מן דבר מוצק ולבן (כמוגלה של פצעוני בגרות) בכמות די גדולה. האם יש מקור נוסף המפריש מוגלה באזור זה של האוזן, שכן השורש כבר אינו קיים. ברצוני לציין שאין לי כאבים או נפיחות כפי שהיו לי טרם הניתוח. תודה לתשובתכם.

13/07/2001 | 13:49 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אם כך למרות התרשמות המנתח ייתכן כי נשאר חלק מהציסטה/פיסטולה הנ"ל. פני/ה לבדיקה חוזרת ע"י המנתח.

מנהל פורום אף אוזן גרון