חור בעור התוף שטרם ניסגר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/09/2000 | 13:18 | מאת: ליבושור ניר

לפני כשנתיים וחצי נגרם לי חור בעור התוף עקב פגיעה באוזן של גל בים . אני בן 10 ומאז סובל מדלקות אוזניים חריפות אחת למספר שבועות. החור בעור התוף טרם נסגר . מה דעתכם, מה ניתן לעשות לפתור את הבעיה, מאחר והדבר מציק לי בחיי היום יום, - קשה לחפוף, ואסור ללכת לים ולבריכה. תודה ניר

03/09/2000 | 19:17 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום ניר דומה כי לא יהיה מנוס אלא לנתח את האוזן ולסגור את הנקב. סיבוכי הניתוח נדירים ושיעורי ההצלחה הם בסביביות 90 אחוז, כלומר סגירה מלאה של הנקב, שיפור השמיעה וחזרה לחיים נורמליים. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון