נחירות...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/06/2001 | 08:36 | מאת: בת שבע

בעלי נוחר קשות. אינני יכולה להרדם. הנחירות שלו מעירות אותו תוך כדי כך שהוא מפסיק לנשום באמצע זה מעיר אותו - השינה לא רצופה, ולמחרת הוא עייף. הפנו אותנו לבית לווינשטיין למעבדת השינה. שאלה? מה עושים שם בדיוק? ידוע לך? שאלה שניה: הבן שלי בן 17 בריא בדרך כלל תוך 3 חודשים פעמיים סטרקטופופ בגרון. בולע אנטיביוטיקה כמו שצריך גם בעבר. מדוע זה חוזר? אני מודה לך על שהקדשת לי משמנך.

23/06/2001 | 15:03 | מאת: ד"ר ארז בנדט

א. בדיקת שינה. ימדדו מדדים שונים (נחירות, הפסקות נשימה בשינה, תנועות רגליים, אקג, רויון חמצן בדם ועוד) בזמן שיישן שם במשך הלילה. ב. יש לבצע משטח בין הדלקות כדי לוודא שאינו נשא של סטרפטוקוק. אם שלילי - כדאי לבצע לכל בני הבית בו זמנית (ואולי גם לחברה אם יש לו) כדי לוודא שאינו נדבק מנשא אחר שהינו אסימפטומטי (דהיינו - שאין לו תסמינים).

מנהל פורום אף אוזן גרון