מיתרי קול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/06/2001 | 21:33 | מאת: ניר

יש לי בעיה דומה לזו של גיל, גם לי יש קול גבוה דבר שמציק לי שנים רבות. אני מוכן לעבור ניתוח. אמרת שעובי הקול מושפע מכמות הטסטוסטרון אז השאלה היא אם אפשר לקחת כדורים או משהו כזה כדי לעלות את כמותו בגוף. אני צריך תשובה כי נושא זה משגע אותי. בתודה מראש, ניר.

03/06/2001 | 17:36 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ראשית יש להבדק כדי לשלול פגם אנטומי. אינני מאמין שרופא יטפל בך בהורמוני מין (אלא אם בדיקות דם מוכיחות חסר-הבירור יבוצע ע"י רופא משפחה או אנדוקרינולוג) בגלל סכנה לתופעות לוואי אחרות (שיעור יתר, אקנה, בעיות גדילה והתפתחות וכו').

מנהל פורום אף אוזן גרון